Avbytare: Mattias Eriksson, Johan Hellström, Izzettin Adigüzel och Mathias Jönsson.

Robin Mårtensson ut - Mattias Eriksson in 62 min
Christian Ahlström ut - Robin Mårtensson in 72 min
Viktor Jörgensen ut - Benny Mårtensson in 89 min

MATCHKOMMENTARER
Ännu en träningsmatch där vi saknade 8-10 spelare pga arbete, skador och semesterresor. Detta utgjorde att tränaren Benny Mårtensson och lagledaren Mathias Jönsson blev tvugna att inskriva sig i spelartruppen. Vi visste att det skulle bli en tuff match mot division 4 laget Oxie och med sen ankomst på Johan Hellström så startade Benny Mårtensson på topp tillsammans med unge Jonas Persson. I matchens 5:e minut har Oxie en hörna så nickas bort av ÖT försvaret. Bollen dimper ner utanför straffområdet och en Oxiespelare får på ett kanonskott där Victor Larsson täcker med sidan och bollen tar högt upp mot axeln. Några Oxiespelare skriker på hands och domaren rättar sig efter dem. En helt tokigt dömd straff som förvaltas på bästa sätt och därmed 1-0. I den 18:e minuten har Oxie en ny hörna som slås på första stolpen där en relativt omarkerad spelare kan gå upp och nicka in 2-0 bakom en chanslös Andreas Sonesson i målet. ÖT Smygehuk är inte alls med i matchen under de inledande 20 minuterna. I den 20:e minuten byts Benny Mårtensson ut och in kommer 16-årige Mattias Eriksson. Mattias har inte varit på plan mer än 20 sekunder när Viktor Jörgensen slår en utsökt genomskärare som friställer Mattias och ensam med målvakten placerar han enkelt in reduceringern till 2-1. Detta var Mattias 1:a A-lagsmål någonsin! I och med reduceringsmålet tar ÖT Smygehuk över matchen helt och hållet och bjuder på mycket fin fotboll. I den 23:e minuten slår Gustav Lindquist en finfin frispark från höger mot bortre stolpen där en fri Christian Ahlström nickar tätt tätt utanför. I den 29:e minuten byts Jonas Persson ut till förmån för Johan Hellström. I den 37:e minuten spelas bollen upp vid mittlinjen till Gustav Lindquist som elegant direktskarvar på djupet mot en framstormande Johan Hellström. Målvakten rusar ut och Johan lobbar mycket snyggt in kvitteringen till 2-2. I den 40:e minuten dribblar Jonas Persson sig förbi några motståndare i Oxies straffområde och när han närmar sig målet blir han nersparkad och tilldöms straff. Men den slår inte Johan Hellström bättre utan att målvakten kan rädda. 2-2 i paus för ett starkt kämpande ÖT Smygehuk. I den 56:e minuten kontrar Oxie där ett hopslag mellan André Andersson och en Oxiespelare vinns turligt av Oxiespelaren. Man tar sig ner mot vårt mål och kommer 2 mot inbytte Izzettin Adigüzel och 3-2 är ett faktum. I den 58:e minuten repriceras nästan föregående mål då Oxiespelaren igen vinner ett hopslag med André Andersson och de tar sig ner mot kortlinjen och försöker spela bollen snett bakåt men den tar på Izzettins nedsträckta hand och går tunnel in i mål till 4-2. I den 74:e minuten räddar Izzettin Adigüzel ett friläge. I den 84:e minuten släpper Jonas Persson bollen snyggt på djupet till Johan Hellström som kommer fri med målvakten och Johans lobbförsök räddas med fingerspetsarna av målvakten. Matchen slutar 4-2 med ett tröttkört ÖT Smygehuk.